Mattilbud

På grunn av Covid-19 og smittevern har vi for tiden ikke servering av mat i barnehagen ellers er vi er en fullkost barnehage og står for alle måltidene i løpet av dagen. Vi serverer frokost, hjemmelaget varm lunsj, og frukt og brødmat til ettermiddagen - hver dag, hele uken. Her er det ikke nødvendig med matpakke.

Gode måltider i et trivelig miljø gir barna en følelse av trygghet og samhold. Vi har fokus på et sunt og variert kosthold, og måltidet skal være en hyggelig stund med gode samtaler. Dette kan bidra til at barna får tilegnet seg gode matvaner og får en forståelse for hvordan sunn mat kan bidra til god helse.

Barna deltar aktivt i forberedelser til måltidene ved å blant annet dekke på, smøre selv og rydde av bordet. Dette gir trygge og glade barn som liker å spise variert.

Her kan du lese Helsedirektoratets retningslinjer for mat og måltider i barnehagen