Om Norlandia Enga barnehage

Enga barnehage er en barnehage som ligger i en gammel trehusbebyggelse på Vålerenga i Oslo. Barnehagen holder til i et verneverdig bygg rett ved Vålerengaparken. Vår beliggenhet gir oss nærhet til parker og det kulturelle tilbud som hovedstaden har å by på. Det er 34 barn i barnehagen fordelt på 2 avdelinger. Vi drar nytte av at vi er et lite miljø som gir godt samarbeid mellom avdelingene og der barn, ansatte og foresatte blir kjent med hverandre.

Huset ble bygd på slutten av 1800-tallet for å ta vare på mødre som hadde blitt gravid utenfor ekteskapet. Etter dette har rommene i en årerekke blitt fylt av liv og glede fra barnehagebarn i både kommunale og private barnehager. Våren 2012 hadde vi en totalrenovering innvendig som har skapt rom som skal inspirere til lek, undring, utvikling og læring. Samtidig har vi prøvd å ta vare på sjarmen som ligger i et gammelt trehus.

I Enga barnehage er det 8 engasjerte, lyttende voksne som er genuint opptatt av våre 34 barn. Vi kommer fra Vesterålen i nord til Sri Lanka i det sørøstlige og har et alderspenn fra 20-45 år. Vi har ulik bakgrunn og livserfaring, men sammen utgjør vi et team som støtter hverandre, er løsningsfokuserte og omsorgsfulle.

Velkommen til oss!