Norlandia Enga barnehage

Enga barnehage er lokalisert på idylliske Vålerenga med Vålerengaparken som nærmeste nabo. Bygget er vernet og har derfor beholdt sitt sjarmerende uttrykk fra 1800-tallet. Innvendig ble barnehagen totalrenovert i 2012, og rommene innbyr til god lek og hyggelige stunder.

Enga er en koselig liten to-avdelings barnehage med 34 barn til sammen.
Vi drar nytte av at vi er et lite miljø som gir godt samarbeid mellom avdelingene der barn, ansatte og foresatte blir kjent med hverandre.

Uteområdet ble oppgardert i 2019 og innbyr til lek, spenning og utfordringer for de små.
De store frodige trærne i bakgården gir et landlig inntrykk og gir god skygge på varme sommerdager. Her finnes både kirsebærtrær, rips og solbær. En liten grønn oase midt i byen.

I Enga barnehage er vi 9 engasjerte og lyttende voksne som har sitt hovedfokus på barnas beste.
Vi har alle ulik bakgrunn og livserfaring, men sammen utgjør vi et team som er inkluderende, støttende, løsningsfokuserte og omsorgsfulle.

Hjertelig velkommen til oss!